Fantovščina - jadranje

Odgovori
Enec
Kraj: Kočevje

Fantovščina - jadranje

Odgovor Napisal/-a Enec »

Živjo!

Brat me je “zasnubil” da postanem njegova poročna priča. V sklopu tega mi med drugim v čast pripada organizacija fantovščine. :mrgreen:

Takoj mi je naprej prišla misel o jadranju, ker neko brezvezno popivanje v kakšni koči oz. lokalu nima smisla. Želim, da si to zapomni za celo življenje, da tudi če se bo kdaj ločeval, bo rekel: “fantovščina je bila pa vrhunska”. :D

Ker seveda ne more fantovščina trajati cel teden, bi to skrajšali na max 3 dni (petek-nedelja). Število ljudi bi bilo max 9 (lahko tudi manj) + skiper. Ima kdo izmed vas kakršne koli izkušnje in nasvete, na koga se naj obrnem? Fantovščina bi potekala v drugi polovici maja 2025, junija je poroka in se je treba nazaj sestavit do takrat :lol:

Prosim za kakšne predloge…

Aja, lokacija… oz. izhodišče… valjda Hrvatija, vse od Istre, Krka do max Zadra, mogoče Biograd oz Murter. Nekam daleč v Dalmacijo nebi rinili.
Deki

Re: Fantovščina - jadranje

Odgovor Napisal/-a Deki »

Lahko vprasam bratranca za kontakt. On hodi mislim da sedaj 3.leto z gasilci v septembru-oktobru z enim iz nevem nekje Vinodolski-Senj. Je nekje najine starosti, skiper, mislim da tudi posoja jadrnico, pa baje je ful uredu, nic ne tezi za alkohol, se ga tud on napijr zvecer zraven, tko da so mi ze ene par elip zrihtal. Grejo pa neko 3 dnevno varjanto okrog krka, goli, grgur, rab…. Tu okrog.
Uporabniški avatar
tyson

Odgovor Napisal/-a tyson »

Samo tole:
reševalne jopiče prekontrolirat, da jih je zadost, pa pri roki naj bodo, če že ne na povabljenih ;)
...bolje ispasti glup, nego iz brzog voza...
Enec
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Enec »

:D

Deki, to bi bilo super. Izhodišče top! Bi te prosil, če res lahko povprašaš in mi pošlješ kontakt.

:mrgreen:
Deki

Odgovor Napisal/-a Deki »

Se bom pozanimal, pa ti posredujem
Odgovori