P: LOK NAP B5 750
- aegir
P: LOK NAP B5 750
Prodam prikolico LOK NAP 750 s tehničnim veljavnim do 2021. Cena 900€.
- Bruno
- aegir
Re: LOK NAP B5 750
Od ene 4 do 5,5m.
Aja pa še to, lani so bile montirane nove tovorne (C) gume, tko da so še za nekaj časa.
Aja pa še to, lani so bile montirane nove tovorne (C) gume, tko da so še za nekaj časa.
- Bruno
Vidim, da je brez naletne zavore. Kako se obnese vleči to zadevo, ko je naloženo?
Mislim, da je ta tvoj RIO popolnoma identičen mojemu. Govorim o zunanjem delu. Še barva je enaka...
Imam RIO 500 Open Class, na malo podhranjeni Ellebi prikoli z naletno zavoro in blažilniki (amortizerji), ki sicer delujejo odlično, saj ne natolčeš čolna, ko pelješ čez kake grbine in luknje, vseeno pa iščem kaj bolj robustnega.
Mislim, da je ta tvoj RIO popolnoma identičen mojemu. Govorim o zunanjem delu. Še barva je enaka...
Imam RIO 500 Open Class, na malo podhranjeni Ellebi prikoli z naletno zavoro in blažilniki (amortizerji), ki sicer delujejo odlično, saj ne natolčeš čolna, ko pelješ čez kake grbine in luknje, vseeno pa iščem kaj bolj robustnega.
Mirno morje in dober prijem!
- aegir
Nisem imel nikakršnih problemov z vleko, pa sem ga letos vlekel več kot 1000km. Pelje se povsem solidno niti nisem imel občutka, da bi rabil naletno zavoro, je pa treba čez kakšne jame jasno malo bolj polahko. 
Pridi pogledat, lahko mojega zapelješ en krog pa boš ti povedal kako se ti zdi.
Pridi pogledat, lahko mojega zapelješ en krog pa boš ti povedal kako se ti zdi.