Aktualno-Novost Keramična zaščita gumenjakov
- francija
Re: Aktualno-Novost Keramična zaščita gumenjakov
Hm, jaz imam tega in se res enkratno obnese...lp
https://www.ebay.de/itm/SPARSET-MacBrit ... SwbYZXcScE
https://www.ebay.de/itm/SPARSET-MacBrit ... SwbYZXcScE
-
marjanmp
Če rabiš še kakšnega za testiranje lahko ponudim Svojega Lomaca 500 
-
Peter
Ste kaj rihtali čoln,kaj fotk?
Moj je še vedno na razpolago z dodatki črnila

Moj je še vedno na razpolago z dodatki črnila
-
Deki
Kaksni so rezultati?
- tyson
Osem let je mimo!!!
Pa nihče nič ne napiše, ali je dobil promocijsko "glancanje" in kako se je obneslo.
Peter, Psyho???
Pa nihče nič ne napiše, ali je dobil promocijsko "glancanje" in kako se je obneslo.
Peter, Psyho???
...bolje ispasti glup, nego iz brzog voza...
-
Deki
Verjetno ni bilo ravno kruha iz te moke, sicer bi se kaj pisalo/govorilo.
Bi pa bilo zanimivo.
Keramika na plovilu je super zadeva….
Bi pa bilo zanimivo.
Keramika na plovilu je super zadeva….
- tyson
Na trdaku seveda, na gumaču pa res ne vem, če je keramika obstojna. Sploh na tistih z mehkim dnom. Alu podnice so bile edina trda stvar, poleg zrcala...
Ker sem-sva imala honweva 40 z mehkim dnom, se sprašujem, kje bi lahko s keramiko premazal? Tubuse zgoraj, kjer sediš? Ko se vsedeš, se tubus solidno upogne. Tubusi pa sodelujejo z valovi, torej spet jih viha.
Ne morem si predstavljat, da bi keramika, ki naj bi bila trda, vse to prenesla.
Lepo bi bilo od oglaševalca, da pošteno pove, kaj so v teh letih dejansko ugotovili. Pa četudi to ne deluje po pričakovanjih.
Ker sem-sva imala honweva 40 z mehkim dnom, se sprašujem, kje bi lahko s keramiko premazal? Tubuse zgoraj, kjer sediš? Ko se vsedeš, se tubus solidno upogne. Tubusi pa sodelujejo z valovi, torej spet jih viha.
Ne morem si predstavljat, da bi keramika, ki naj bi bila trda, vse to prenesla.
Lepo bi bilo od oglaševalca, da pošteno pove, kaj so v teh letih dejansko ugotovili. Pa četudi to ne deluje po pričakovanjih.
-
Deki
Sigurno obstaja neka “flexibilna” keramika, tudi za gumenjake. Ja namazes kompleten coln.
Jaz na mojmu sem letos videl kaksna je razlika sedaj z keramiko in prejsnja leta brez. Nad vodnonlinijo, se ne umaze v marini, takoj ko speljes, valovi to obrisejo, prej semnpa vsake 2-3 dni plaval okrog barke pa brisal to svinjarijo. Po palubi in strehi senpozna, da jo je ze verjetno zmanjkalo, medtem ko po bokih je pa se vedno. Dal sem 2 premaza, za prihodnje leto bom dal 3 po izpostavljenih delih somcu.
Pozna se pri ciscenju crnila od lignjev, tonlahko naslednji dan obrises in se noc ne pozna.
Pomembno je tudi, da se barka konje namazana z keramiko nikoli ne pere z kaksnimi cistili, samo vodo, pa kaksna blaaaaaga milnica, sicer ti keramiko popapca
Jaz na mojmu sem letos videl kaksna je razlika sedaj z keramiko in prejsnja leta brez. Nad vodnonlinijo, se ne umaze v marini, takoj ko speljes, valovi to obrisejo, prej semnpa vsake 2-3 dni plaval okrog barke pa brisal to svinjarijo. Po palubi in strehi senpozna, da jo je ze verjetno zmanjkalo, medtem ko po bokih je pa se vedno. Dal sem 2 premaza, za prihodnje leto bom dal 3 po izpostavljenih delih somcu.
Pozna se pri ciscenju crnila od lignjev, tonlahko naslednji dan obrises in se noc ne pozna.
Pomembno je tudi, da se barka konje namazana z keramiko nikoli ne pere z kaksnimi cistili, samo vodo, pa kaksna blaaaaaga milnica, sicer ti keramiko popapca
- tyson
Lohk teb 
-
Deki
Sej polira in keramiko lahko vsak nanaze. Si je pa treba vzeti cas. Za barko 7 m rabis 3 cele dneve, ne kot drugi majstori, ko je 10 m narjenih v enem dnevu….. srj se sveti…….