Prekajevanje rib
- Yogi63
- Pridružen: 17 Sep 2018, 20:21
Re: Prekajevanje rib
Res je, tole je bilo top, bil sem deležen postrvi, ki smo jo pripravli na silvestra ni da ni. Funkcionar res vrhunsko.
Lp/Bojan
Lp/Bojan
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Prekajevanje rib
Se popolnoma strinjam. Tudi mi smo jih pripravili za Silvestra in so šle vsem v slast. Še najboljše jih je pripraviti na popečenem toastu s hrenom v smetani, zraven se doda še malo naribanega jabolka, klemn je še celo dodal malo balzamičnega kisa.
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Prekajevanje rib
Danes smo za potrebe ribiškega srečanja zopet prekajevali ribe pri funkcionarju:
Res smo se imeli luštno
Res smo se imeli luštno
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
- tyson
- Pridružen: 17 Sep 2018, 13:21
Re: Prekajevanje rib
Orkamadona, tole že zgleda dobro, kaj šele okus?!
...bolje ispasti glup, nego iz brzog voza...
-
- Pridružen: 18 Sep 2018, 16:01
Re: Prekajevanje rib
Tyson, neužitno sploh ne hodi ni fajn se ne da jest
Res je grozno, če rola ne naredi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
- Pridružen: 18 Sep 2018, 16:01
Re: Prekajevanje rib
V naslednjem krogu, ki bo kmalu boš povedal še enkrat pa te dodam v raufnk, ker mi je bratranec od laude use spulu
Res je grozno, če rola ne naredi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Prekajevanje rib
Knjižni molji smo se zbrali pri funkcionarju-knjižničarju. Predpriprave so bile že včeraj ko smo očistili ribe in jih dali v salamur:
Danes zjutraj pa:
Najprej smo prekajevali postrvi:
Vmes malo malice (bakalar):
Druga runda luci in skuše:
Vmes smo ohlajene ribe vakumirali:
Tretja in četrta runda strelke:
Dišalo je po celi vasi:
Vse skupaj je trajalo 12 ur. Pohvale glavnemu mojstru funkcionarju, pa tudi enkratni družbi, Klemnu, Bojču in Borutu.
Danes zjutraj pa:
Najprej smo prekajevali postrvi:
Vmes malo malice (bakalar):
Druga runda luci in skuše:
Vmes smo ohlajene ribe vakumirali:
Tretja in četrta runda strelke:
Dišalo je po celi vasi:
Vse skupaj je trajalo 12 ur. Pohvale glavnemu mojstru funkcionarju, pa tudi enkratni družbi, Klemnu, Bojču in Borutu.
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
-
- Pridružen: 18 Sep 2018, 16:01
Re: Prekajevanje rib
Uf ta dim, fantje, niso ok tele ribe, kr v kanto jih fliknte, še zmeri ne čutim nog, mi jih je odrezalo. Yodapress.
Je bilo super sam traja in traja in traja, morm večjo kanto uzet tale jih premal na enkrat obdela.
Dele me še čaka najbolj zoprno opravilo, spucat vso svinjarijo, ki jo je po celodnevnem dimu ogromno.
Aja pa mogoče bi šli lahko v tiskarno
Je bilo super sam traja in traja in traja, morm večjo kanto uzet tale jih premal na enkrat obdela.
Dele me še čaka najbolj zoprno opravilo, spucat vso svinjarijo, ki jo je po celodnevnem dimu ogromno.
Aja pa mogoče bi šli lahko v tiskarno
Res je grozno, če rola ne naredi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz