Kulinarika
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Kulinarika
Danes je mlajši sin praznoval rojstni dan, pa mu je žena spekla čokoladno torto:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Kulinarika
Prejšnji vikend sem pa skušice ocvrl namesto spekel:
Za moj okus še boljše.Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
-
- Pridružen: 22 Nov 2018, 19:33
Re: Kulinarika
Odlično
Mi pa za post pojedli zadnje škarame in šjure ter 1 ribon. Skupno okrog 60 kg ozimnice ( lignje smo pojedli že decembra ),se vidi da so bili otroci več doma kot pa v šoli in vrtcu.
Zdaj pa odpret meje pa po frišne
Mi pa za post pojedli zadnje škarame in šjure ter 1 ribon. Skupno okrog 60 kg ozimnice ( lignje smo pojedli že decembra ),se vidi da so bili otroci več doma kot pa v šoli in vrtcu.
Zdaj pa odpret meje pa po frišne
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Kulinarika
Danes sem pripravil 3,5 kg orado:
VRHUNSKO Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
- boris
- Pridružen: 08 Sep 2018, 10:53
Re: Kulinarika
Odlično. le v glavo se je mal prehladila
Teden na morju je več vreden kot celi dopust
LP
Boris
LP
Boris
-
- Pridružen: 17 Okt 2018, 19:10
-
- Pridružen: 15 Sep 2018, 11:11
Re: Kulinarika
ČESTITKE. PRAVI MOJSTER.
Kar sline se mi cedijo. Vrhunsko in zelo lepo in pravilno pečeno. kar se tiče kilaže , prava kilaža. Nisem jih malo spekel takih, ki niso šle cele v pekač. malo foušarije od kolegov pa mora biti. hiiiiiii
Pa lep pzdrav Franko Pregelj
Kar sline se mi cedijo. Vrhunsko in zelo lepo in pravilno pečeno. kar se tiče kilaže , prava kilaža. Nisem jih malo spekel takih, ki niso šle cele v pekač. malo foušarije od kolegov pa mora biti. hiiiiiii
Pa lep pzdrav Franko Pregelj
- kojoti
- Pridružen: 20 Jan 2019, 19:40
Re: Kulinarika
Orada zraste max 60 - 70 cm in se samo debeli do max teže 10 kg. Diagonala pekača je cca 50 cm + rep, ki štrli preko. Zakaj nebi imela 3,5 kg.
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Kulinarika
Zvagano:
NovakM, si bil že večkrat vabljen na naše ribiško srečanje. Ti kar prinesi 3,5 kg orado, pa jo bom jaz spekel na tem plehu za družbo.
Jaz ribe tudi večkrat prinesem, spečem in še postrežem s prilogo.
Sem tudi izmeril pleh, in je notranji premer 48 cm. Odbil sem vsaj 10 cm repa, tako da je imela cela okoli 60 cm.NovakM, si bil že večkrat vabljen na naše ribiško srečanje. Ti kar prinesi 3,5 kg orado, pa jo bom jaz spekel na tem plehu za družbo.
Jaz ribe tudi večkrat prinesem, spečem in še postrežem s prilogo.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.