Mojstri reza ribe in zgodba o samem razrezu
[media]
[/media]
SUSHI - tole se res splača pogledat
-
- Pridružen: 18 Sep 2018, 16:01
SUSHI - tole se res splača pogledat
Res je grozno, če rola ne naredi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
- Bruno
- Pridružen: 17 Sep 2018, 14:31
Re: SUSHI - tole se res splača pogledat
Mojstri svojega poklica!
Njami!!!
Njami!!!
Mirno morje in dober prijem!
- Bruno
- Pridružen: 17 Sep 2018, 14:31
Re: SUSHI - tole se res splača pogledat
Takole sem se pa jaz lotil prve izdelave sušija.
Za dodatke sem uporabil svežega in prekajenega lososa, sveže kozice, kuhano hobotnico, avokado, kumarico, wasabi hren, vložen ingver. Ostalo kot je na fotografiji.
Mmmmmm...
Za dodatke sem uporabil svežega in prekajenega lososa, sveže kozice, kuhano hobotnico, avokado, kumarico, wasabi hren, vložen ingver. Ostalo kot je na fotografiji.
Mmmmmm...
Mirno morje in dober prijem!