Podvodna luč
-
Deki
Re: Podvodna luč
Bom ga poklical in povprasal. To kenplan za letos, ko ga po novem letu dvignem iz vode, ter timer za bazen…… pobozne zelje sonpa se webasto ogrevanje, sploh zaradi rosenja v jesenskem casu, pa tudi prav pride, kdaj v zimskem casu si roke ogret.
- kojoti
Svetilka sme imeti največ: 40 W (žarnica), 30 W (halogena) ali 10 W (LED) na plovilo
-
Deki
Vem, ampak zakoni so zato, da se krsijo…..
-
Matic
-
Deki
Zanima me montaza podvodne zelene LED luci, ali jo moram montirati, da sveti navzdol ( proti dnu morja), ali je lahko na krmni steni in sveti proti vzporedno z gladino morja? Luc bo montirana pod vodno gladino, tako da ne bo svetila nad gladino 
- tyson
Samo vprašam... a je to nujno?
To vprašam zato, ker sem-sva doživela tako luč kot motečo reč na privezu. Saj ne, da bi jo ti prižigal na privezih, mogoče je fajn kje na sidru, pa vseeno... a ni bolš samo soj zvezd? Ali pa je luč fajn za nočni ribolov?
Če že, potem bi jo jaz usmeril navzdol. Še sam ne vem, zakaj navzdol, ampak jaz bi jo zmontiral tako.
To vprašam zato, ker sem-sva doživela tako luč kot motečo reč na privezu. Saj ne, da bi jo ti prižigal na privezih, mogoče je fajn kje na sidru, pa vseeno... a ni bolš samo soj zvezd? Ali pa je luč fajn za nočni ribolov?
Če že, potem bi jo jaz usmeril navzdol. Še sam ne vem, zakaj navzdol, ampak jaz bi jo zmontiral tako.
...bolje ispasti glup, nego iz brzog voza...
-
Deki
Zelene verjemi da ne bom prizigal na privezu v marini, ali pa ko bomonplavali zvecer na sidru, rabil jo bom za lignjelov, kot je ze visje napisano
Tud jaz mislim da je bolje navzdol, ampak morm naredit neke nosilce……
Tud jaz mislim da je bolje navzdol, ampak morm naredit neke nosilce……
- tyson
Tko naredi, da boš mel čimmanj dela
, pa da bo funkcionalno, seveda...pa tud če bodo naravnost...kompromis za manj dela, kajti....
lenoba je humus modrosti
Tisti "najini" gelipterji ,po moje, za lignje niso slišal da bi v morju živel...za ocvrte pa čist ziher!
lenoba je humus modrosti
Tisti "najini" gelipterji ,po moje, za lignje niso slišal da bi v morju živel...za ocvrte pa čist ziher!
...bolje ispasti glup, nego iz brzog voza...
-
Enec
- Kraj: Kočevje
Bolj je vprašanje tu, koliko se bodo alge in školke prijemale na samo steklo in bo slabši učinek luči… jaz je sploh ne bi montiral… takrat, ko loviš lignje, vržeš luč čez planko, pa se ne zajebavaš. No, tvoja stvar 
-
Matic
Iz prve roke vam povem da na teh lučkah bolj rastejo školjke kot na školjčišču pa še vse ostalo sranje se gor nabira ekspresno.