Prekajevanje rib

Uporabniški avatar
Yogi63
Pridružen: 17 Sep 2018, 20:21

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a Yogi63 »

Res je, tole je bilo top, bil sem deležen postrvi, ki smo jo pripravli na silvestra ni da ni. Funkcionar res vrhunsko.
Lp/Bojan
Uporabniški avatar
david
Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
Kraj: Ljubljana

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a david »

Se popolnoma strinjam. Tudi mi smo jih pripravili za Silvestra in so šle vsem v slast. Še najboljše jih je pripraviti na popečenem toastu s hrenom v smetani, zraven se doda še malo naribanega jabolka, klemn je še celo dodal malo balzamičnega kisa.
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
Uporabniški avatar
david
Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
Kraj: Ljubljana

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a david »

Danes smo za potrebe ribiškega srečanja zopet prekajevali ribe pri funkcionarju:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Res smo se imeli luštno 8-)
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
Uporabniški avatar
tyson
Pridružen: 17 Sep 2018, 13:21

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a tyson »

Orkamadona, tole že zgleda dobro, kaj šele okus?! :o
...bolje ispasti glup, nego iz brzog voza...
Funkcionar
Pridružen: 18 Sep 2018, 16:01

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a Funkcionar »

Tyson, neužitno sploh ne hodi ni fajn se ne da jest :D :shock: :oops:
Res je grozno, če rola ne naredi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D
Uporabniški avatar
KLEMN
Pridružen: 09 Sep 2018, 21:09

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a KLEMN »

Naročam dve...... :mrgreen:
Funkcionar
Pridružen: 18 Sep 2018, 16:01

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a Funkcionar »

V naslednjem krogu, ki bo kmalu boš povedal še enkrat pa te dodam v raufnk, ker mi je bratranec od laude use spulu :mrgreen: :D :shock:
Res je grozno, če rola ne naredi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D
Uporabniški avatar
KLEMN
Pridružen: 09 Sep 2018, 21:09

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a KLEMN »

Naročam dve..... :mrgreen:
Uporabniški avatar
david
Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
Kraj: Ljubljana

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a david »

Knjižni molji smo se zbrali pri funkcionarju-knjižničarju. Predpriprave so bile že včeraj ko smo očistili ribe in jih dali v salamur:
Slika

Slika

Danes zjutraj pa:
Slika

Najprej smo prekajevali postrvi:
Slika

Vmes malo malice (bakalar):
Slika

Slika

Druga runda luci in skuše:
Slika

Slika

Vmes smo ohlajene ribe vakumirali:
Slika

Slika

Tretja in četrta runda strelke:
Slika

Dišalo je po celi vasi:
Slika

Vse skupaj je trajalo 12 ur. Pohvale glavnemu mojstru funkcionarju, pa tudi enkratni družbi, Klemnu, Bojču in Borutu.
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
Funkcionar
Pridružen: 18 Sep 2018, 16:01

Re: Prekajevanje rib

Odgovor Napisal/-a Funkcionar »

Uf ta dim, fantje, niso ok tele ribe, kr v kanto jih fliknte, še zmeri ne čutim nog, mi jih je odrezalo. Yodapress.
Je bilo super sam traja in traja in traja, morm večjo kanto uzet tale jih premal na enkrat obdela.
Dele me še čaka najbolj zoprno opravilo, spucat vso svinjarijo, ki jo je po celodnevnem dimu ogromno.
Aja pa mogoče bi šli lahko v tiskarno :mrgreen: :D
Res je grozno, če rola ne naredi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D
Odgovori