Kulinarika
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Kulinarika
Sem tukaj prestavil zobatčev karpačo od iv567. Super si tole pripravil:
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
- sova
- Pridružen: 17 Sep 2018, 10:42
- Kraj: Solkan
Re: Kulinarika
A bi kdo jagode jedel Jajce je L .
lp.
lp.
- boris
- Pridružen: 08 Sep 2018, 10:53
- sova
- Pridružen: 17 Sep 2018, 10:42
- Kraj: Solkan
Re: Kulinarika
Še ena domača stvar.
Prvo na drevesu
potem kontrola kvalitete
in pripravljene za obdelavo in kuhanje marmelade
lp.
Prvo na drevesu
potem kontrola kvalitete
in pripravljene za obdelavo in kuhanje marmelade
lp.
- sova
- Pridružen: 17 Sep 2018, 10:42
- Kraj: Solkan
Re: Kulinarika
Ni problem. Druga češnja bo kmalu začela rdečit. Je še boljša od ta prve pa marmelado lahko probaš in češnje v šnopsu.
tudi najmlajša članica pomaga pri odstranjevanju koščic
kuhanje
Sledi samo še pakiranje v kozarce in dober tek.
lp.
tudi najmlajša članica pomaga pri odstranjevanju koščic
kuhanje
Sledi samo še pakiranje v kozarce in dober tek.
lp.
- sova
- Pridružen: 17 Sep 2018, 10:42
- Kraj: Solkan
Re: Kulinarika
Še zadnje dejanje
malo kuhanja
nalito v kozarce in hlajenje
Tako smo pripravili enih 7kg marmelade.
malo kuhanja
nalito v kozarce in hlajenje
Tako smo pripravili enih 7kg marmelade.
-
- Pridružen: 22 Nov 2018, 19:33
Re: Kulinarika
Ker ste na srečanju vsi govorili kako dober je karpačo,sem se odločil da poizkusim tudi sam :
Strelka 3,8 kg
Karpačo na rukoli z pomarančnim sokom,popečeni kruhki z zeliščnim maslom,in koščki popečene strelke
In juhica iz glave
Lahko samo povem, da je pomes katerega sem naredil za vsak slučaj,skoraj ves ostal.
Lp Peter
Strelka 3,8 kg
Karpačo na rukoli z pomarančnim sokom,popečeni kruhki z zeliščnim maslom,in koščki popečene strelke
In juhica iz glave
Lahko samo povem, da je pomes katerega sem naredil za vsak slučaj,skoraj ves ostal.
Lp Peter
- sova
- Pridružen: 17 Sep 2018, 10:42
- Kraj: Solkan
Re: Kulinarika
A si imel tudi ti srečanje.
Lp.
Lp.
- Bruno
- Pridružen: 17 Sep 2018, 14:31
Re: Kulinarika
Peter, dobro zgleda!
Ne dvomim, da je bilo tudi tako dobro!
Ne dvomim, da je bilo tudi tako dobro!
Mirno morje in dober prijem!