Kulinarika
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Kulinarika
No, danes sem spekel malo sveže ulovljenih ribic:
Pa še ena hoba (dobre 4kg, sem lovke kar razrezal na koščke) iz prejšnjega meseca:
Ne vem sicer zakaj sem jo pozabil slikati, ko je bila pečena. Očitno sem imel pametnejše delo
Pa še ena hoba (dobre 4kg, sem lovke kar razrezal na koščke) iz prejšnjega meseca:
Ne vem sicer zakaj sem jo pozabil slikati, ko je bila pečena. Očitno sem imel pametnejše delo
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
- sova
- Pridružen: 17 Sep 2018, 10:42
- Kraj: Solkan
Re: Kulinarika
Seveda si imel, pojest jo.
lp.
lp.
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
-
- Pridružen: 18 Sep 2018, 16:01
Re: Kulinarika
O fuj david a si preč vrgu tole zihr ni blo dobr k jest nism bil zraven
Pozdrav od zgublenih Škotov
Pozdrav od zgublenih Škotov
Res je grozno, če rola ne naredi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
- Bruno
- Pridružen: 17 Sep 2018, 14:31
Re: Kulinarika
Prosim.
Za drugo leto se bo treba ornk zmenit, da ne bo spet loterija...
Slike se ne vidijo...
Mirno morje in dober prijem!
- david
- Pridružen: 07 Sep 2018, 17:26
- Kraj: Ljubljana
Re: Kulinarika
Pa smo speljali še to novo leto. Spet smo se zbrali pri meni, samo da smo letos podrli rekord ( skupno 23 oseb, od tega 11 otrok). Za predjed smo imeli prekajene postrvi in skuše:
Nato tatarc:
Za otroke je Jaka pripravil pohančke iz domačega piščanca na svinjski masti:
Za glavno jed pa smo imeli lignje s krompirjem, ki so vsem zelo teknili:
Ne gre brez sladic:
Nato tatarc:
Za otroke je Jaka pripravil pohančke iz domačega piščanca na svinjski masti:
Za glavno jed pa smo imeli lignje s krompirjem, ki so vsem zelo teknili:
Ne gre brez sladic:
Mogu ja da budem normalan, al mi nekako glupo.
-
- Pridružen: 18 Okt 2018, 18:30
Re: Kulinarika
Lepo. Daljša kot je miza, bolj je prijetno. Razen seveda za kuharja malo več dela